CELEBRATE, VICTORIES, HiP HiP HOORAY:

Winnaar, Marianne Design, nr.1 :

blog winnaar NL 217 .jpg
blog winnaar ENG 217.jpg

Winnaar, FEEST bij Rimmie:

  • liesbeth333porsius

Mdesign CHALLENGE 221 lente tak

De zesde Marianne Design blog challenge van 2019. De challenge luidt; ALLES MAG, met minimaal 3 producten van Marianne Design. Het is een uitdagende challenge en het geeft de creativiteit veel vrijheid. Met de onderstaande creatie doe ik graag mee met deze challenge.


Lente Tak

Bloemen

Uit aquarel papier heb ik zes tulpen LR0586 en tien klaprozen LR0587 gestanst. Deze heb ik vervolgens met een waterpenseel en Tombow ABT dualbrushes, zowel de voorkant als achterkant, van kleur voorzien. Daarna heb ik met de Marianne Design Flower Shaping Set LR0020 de bladeren van de tulpen en en klaprozen vorm gegeven. Het hart van de klaprozen heb ik uit gekleurd knutselkarton gestanst. Drie klaprozen heb ik aan de tak bevestigt. En ik heb drie hangende klaprozen gemaakt. Met behulp van licht grijs naaigaren heb ik hiervoor lusjes gemaakt. Deze heb ik tussen de blaadjes van de klaproos geplakt.


Konijntje op BLOEMEN schommel

Uit gekleurd knutsel papier heb ik Eline's bunny COL1463 gestanst. Het konijntje heb ik voorzien van een design jurkje, gestanst uit het Marianne Design craft dates blok PB7054. Uit knutsel papier, voorzien van een houtstructuur, heb ik de plank van de schommel gevouwen. Hierop heb ik het konijntje geplakt. De touwen van de schommel zijn gemaakt van jute touw. Door het jute touw heen heb ik de zes tulpen en vier klaprozen gevlochten.


Eieren

Uit knutsel papier, in verschillende pastel kleuren, heb ik meerdere malen en in meerdere formaten de ei vorm COL1425 gestanst. Deze heb ik vervolgens door midden gevouwen. Daarna heb ik, met behulp van dubbelzijdig tape, de helften aan elkaar geplakt. Zodat er driedimensionale eieren zijn ontstaan. De eieren moesten kunnen hangen. Van lichtgrijs naaigaren heb ik meerdere gelijke stukken afgeknipt. Deze heb ik stuk voor stuk dubbelgevouwen en voorzien van een knoopje. Zo zijn de geknoopte lusjes ontstaan. Deze lusjes heb ik in het midden van de papieren eieren geplakt. In totaal heb ik op deze wijze acht eieren gemaakt.


Vogelhuisjes

Ik heb uit Marianne Design design papier PB7054 twee vogelhuisjes gesneden en gevouwen. De opening ik heb ik met een kleine die cut cirkel uitgestanst. Het dak van de huisjes heb ik bekleed met kleine dakpannen. Hiervoor heb ik knutsel papier in bijpassende kleur gebruikt. De kleine dakpannen heb ik uitgestanst met de stans DF3409. De vogels en kuikens van HT1601 heb ik op karton gestempeld met Versafine Onyx black Inktpad. De heb ik vervolgens ingekleurd met Tombow ABT dualbrushes. Daarna heb ik ze netjes uitgeknipt en op de vogelhuisjes geplakt."Out of the Box"

Bij het lezen van de challenge alles mag, leek het mij direct al leuk om iets anders dan een kaart te maken. Ik wandelde buiten met ons hond en toen vond ik deze mooie tak. Ik kreeg spontaan het idee om van deze tak een mooie lente tak te maken. De tak hangt prominent voor het grote venster in ons woonkamer. Hij komt hier prachtig tot zijn recht en straalt in ons woonkamer de lente sfeer uit. Het lijkt net alsof hij voor het raam zweeft, omdat ik ter bevestiging van de tak doorzichtig nylon draad heb toegepast. Zoals jullie kunnen lezen ben ik zelf erg blij met mijn eindresultaat.


Het was moeilijk om goede foto's van het geheel te maken. Het tegenlicht van buiten werkte ook niet bevorderlijk voor de foto's. Om het zo duidelijk mogelijk aan jullie weer te kunnen geven heb ik achter de tak (tijdelijk) een wit laken gespannen. Zo heb ik toch nog enigszins duidelijke foto's en een filmpje kunnen maken.Gebruikte materialen:

- Marianne design Creatables LR0586

- Marianne design Creatables LR0587

- Marianne design Collectables COL1463

- Marianne design Collectables COL1425

- Marianne design Craft Dates PB7054

- Marianne design Design Folder DF3409

- Marianne design Clear Stamps HT1601

- Kleine cirkel Diecut

- Grote tak met veel vertakkingen

- Aquarel papier

- Knutsel papier

- Karton

- Versafine Onyx black Inktpad

- Tombow ABT's dualbrushes

- Waterpenseel

- Dubbelzijdig tape

- Tule touw

- Licht grijze naaigaren

- Doorzichtig nylon draad

Hulpmiddelen:

- Marianne design Stamp Master LR0009

- Marianne design Flower S. Set LR0020

- Potlood

- Liniaal

- Stanly mes

- Snijmat


Hoofd-challenge

http://mariannedesign.blogspot.com/2019/03/challenge-221-marianne-design-challenge.html

57 keer bekeken

Inspiratie, Materialen, Challenges:

heather blog mdesign challenge blog.jpg
Marianne design.jpg
Fan logo Egel.jpg
Divider links.png
logo 52 weeks.jpg
badge.jpg
logo.jpg
57e0248d5257c4052766941.gif
SSS_Wednesday-Challenge-Blinkie-3.gif
Blog-Badge.jpg
SYD_Challenge_Banner-General_large-1_med
follow me
  • Instagram

© 2023 by DO IT YOURSELF. Proudly created with Wix.com

Meet Liesbeth
Loves Needles and Threads,
A Challenge, Crafts, Dancing, Eating lots of CANDY, A Fairytale, All Thing Shiny & Sparkly  
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now